O NAMA

MI SMO INTERNET PRODAVNICA KOJA SE BAVI ONLINE PRODAJOM PREKO 10 GODINA. VODEĆI SMO DISTRIBUTERI UDŽBENIKA NA NAŠEM TRŽIŠTU PUTEM INTERNETA WWW.UDZBENIKONLINE.RS , KAO I PROIZVODA OD PLASTIKA PUTEM NAŠEG SAJTA WWW.PLASTIKAONLINE.RS.

OTVORENA JE I NAŠA PRVA ONLINE VELEPRODAJA NA NAŠEM NOVOM SAJTU WWW.VELEPLAST.RS

UKOLIKO IMATE RADNJU I ŽELITE DA UNAPREDITE VAŠ BIZNIS, MI SMO MOŽDA PRAVI IZBOR ZA VAS. POSETITE NAŠ SAJT WWW.VELEPLAST.RS, REGISTRUJTE SE (OSTAVITE SVE PODATKE VAŠE FIRME) I KAD DOBIJETE PRISTUPNE PODATKE ROBA SE MOŽE ODMAH PORUČIVATI. SVE ISKLJUČIVO ŠALJEMO PUTEM BRZE POŠTE ILI LIČNO DOSTAVLJAMO.

NASTOJIMO DA IMAMO VEOMA VELIKI ASORTIMAN SVIH PROIZVODA OD PLASTIKE, GDE NAM JE NAVIŠE VAŽNO DA 80% SVIH PROIZVODA BUDU BAŠ DOMAĆI PROIZVODI. SAMO 20% PLASTIČNIH PROIZVODA MOGU DA BUDU UVOZNI (POREKLO ROBE – TURKSA, NEMAČKA, KINA). KUPUJMO DOMAĆE, POMAŽEMO NAŠOJ PRIVREDI, PRAVIMO ODRŽIV SISTEM ZAPOŠLJAVANJA I ZARADA, DAJEMO ŠANSU DOMAĆIM PROIZVOĐAČIMA DA NAPREDUJU U DALJEM RADU, RAZVOJU I BUDU KONKURENTNI KAKO NA NAŠEM TAKO I NA INOSTRANOM TRŽIŠTU.

SVI NAŠI PROIZVODI OD PLASTIKE DOMAĆEG POREKLA SE PROIZVODE ISKJUČIVO U NAŠOJ ZEMLJI, OD NAŠIH RADNIKA. TI PROIZVODI SU NESUMNJIVO ODLIČNOG KVALITETA, VRHUNSKOG DIZAJNA I VEOMA PRISTUPAČNIH CENA. NA STRANICI BRENDOVI MOŽETE POTRAŽITI DOMAĆE PROIZVOĐAČE KAO ŠTO SU DRINA, POBEDA, MEGAPLAST, MIŠKONE, SANJA IPPI, BIGPLAST, IMMOS PLAST I DRUGI…

TELEFON: 022 560 782, MOB: 062 554 174

EMAIL: [email protected]

ŠKOLARAC IN (PRODAJA PUTEM POŠTE I INTERNETA)

ADRESA: DUŠKA IVANČEVIĆA 3, 22320 INĐIJA

PIB: 108341001

MATIČNI BROJ: 63385867

ŽIRO RAČUN DINARSKI: 265-2210310000324-26 RAIFFEISEN BANK

Korpa
Scroll to Top